Влітку 2021 року здобувачі освіти з професії «Кухар; кондитер » проходили виробничу практику та стажування на робочих місцях в готельно – ресторанному комплексі «Меліа Гранд Ермітаж» на Золотих Пісках (Golden Sands), Республіка Болгарія . Такий досвід дає змогу здобувачу освіти реалізувати професійні навички та уміння , удосконалити комунікативні та організаційні здібності.
![](https://i0.wp.com/mehovschic.ptu.org.ua/wp-content/uploads/зображення_viber_2021-07-12_10-25-00-052-2.jpg)
![](https://i2.wp.com/mehovschic.ptu.org.ua/wp-content/uploads/зображення_viber_2021-06-30_11-59-53-664.jpg)
![](https://i1.wp.com/mehovschic.ptu.org.ua/wp-content/uploads/зображення_viber_2021-07-12_10-23-28-647-1.jpg)
![](https://i2.wp.com/mehovschic.ptu.org.ua/wp-content/uploads/зображення_viber_2021-07-12_10-24-27-562-1.jpg)
![](https://i2.wp.com/mehovschic.ptu.org.ua/wp-content/uploads/зображення_viber_2021-07-12_10-27-33-977-1.jpg)