Виховна робота

РОБОТА ГУРТКІВ

Гурткова робота. Робота клубів за інтересами.

   Навчальний заклад відводить чинне місце в забезпеченні потреб дитини щодо творчої самореалізації. У нас створюються всі умови для того, щоб учні змогли проявити і розвинути свої таланти і здібності. Для досягнення цієї мети в ліцеї функціонують гуртки художньої і технічної творчості:
   Гуртки художньої самодіяльності , технічної творчості і спортивні секції

Вокально-хоровий гурток Керівник: Каплій Ганна Євгенівна  Головне завдання вокально-хорового гуртка –виховання у учнівякісного музичного смаку,  вокальної і сценічної культури; формування духовно-ціннісних орієнтацій особистості і її  культурно-пізнавальних інтересів,.
Агітаційна бригада Керівник: Яловенко Наталія Максимівна  За допомогою культурно-освітніх засобів: музики, театралізацій, художнього слова та хореографії, агітбригада розвиває в учнях творчу, виховує любов до праці, повагу до своєї професії та гордість за свій ліцей.
Спортивна секція «Волейбол» Керівник Магницький Анатолій Алійович впровадження масових форм занять фізичною культурою та спортом , сприяння розвитку збереженню і формуванню здорової особистості, пропаганда здорового способу життя

 

В позаурочній роботі приймає участь 47 % учнів ліцею, що дає можливість формувати духовну культуру молодої людини та залучати учнів до позаурочної зайнятості.

 

Розклад  роботи гуртків

Плани роботи гуртків

                                

        

Велика увага приділяється фізично – оздоровчим заходам і спортивно – масовій роботі. Проходять змагання з масових видів спорту: кросу, шашок, волейболу, тенісу, легкої атлетики. У вересні та жовтні  учні ліцею брали участь в обласній першості серед ПТНЗ з кросу та легкої атлетики .

       

Два рази на рік проводиться «День здоров’я»

         

Перехід на сторінку “ТЕАТР МОД”