Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області" Меню сайту
  • Головна
    • Структура
    • Кадровий склад
    • Історія і символіка
    • Матеріально-технічна база
      • Майстерні та лабораторії
    • Звіти директора про виконання умов контракту
  • Абітурієнту
    • Вступ онлайн на 2025/2026 н.р.
    • Правила прийому
    • НАШІ ПРОФЕСІЇ
  • Здобувачам освіти
    • Розклад занять
    • Єдині педагогічні вимоги для здобувачів освіти
    • Виробнича практика
      • Болгарія
      • Графік виробничої практики
    • Графік проведення ДКА
    • Електронні ресурси
    • Безпека життєдіяльності
  • Дистанційне навчання
  • Профорієнтаційна робота
  • Виховна робота
    • Національно-патріотичне виховання
      • Нормативно-правові документи
      • Заходи 2023/2024 н.р.
      • Заходи за 2020/2023р.
    • Волонтерська діяльність
    • Соціально-психологічна служба
    • Робота з обдарованими здобувачами освіти
    • «WORLDSKILLS UKRAINE»
    • Учнівське самоврядування
    • Фізкультура та спорт
    • На допомогу викладачу
  • Діяльність закладу
    • План роботи закладу
    • Графік контролю за освітнім процесом
    • Методична робота
      • Методичний кабінет
      • Методичні комісії
      • Методична скарбничка
      • Досягнення педагогів
    • Навчально-виробнича робота
    • Підготовка до нового навчального року
    • Інноваційна діяльність закладу
    • Інноватика в сучасній освіті
    • Професійна освіта сьогодні, кар’єра завтра, успіх назавжди!
    • Вибір проектів підручників
    • Дуальна форма навчання
    • Освітні програми
  • Публічна інформація
    • Ліцензії
    • Статут
    • КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР
    • Графік прийому громадян
    • Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
    • Правила внутрішнього трудового розпорядку
    • Положення про призначення та виплати стипендій
  • Державні закупівлі
    • Кошторис 2025 р.
    • Кошторис 2024 р.
    • КОШТОРИС 2023 р.
    • Кошторис 2022 р.
    • Кошторис 2021 р.
    • Кошторис 2020 р.
    • Кошторис 2019 р.
    • Кошторис 2018 р.
    • Кошторис 2017 р.
  • Вакансії
  • Контактна інформація
  • Забезпечення якості освіти
  • «ПРОРИВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ»
  • Наші досягнення
  • Бібліотека
    • Регламентуючі документи
    • Інформаційна база
    • Електронні ресурси
    • Соціокультурна діяльність
    • Віртуальна галерея
    • Методичні рекомендації бібліотекарки
  • Навчально-практичний центр
    • Основна діяльність НПЦ
    • Публічна інформація НПЦ
    • Підвищення кваліфікації педагогів швейного напрямку
    • Навчання з часткової професійної кваліфікації
  • Експериментальна педагогічна діяльність
    • Експеримент всеукраїнського рівня за темою «Формування готовності майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності»
    • Експеримент регіонального рівня за темою: «Формування м’яких навичок (soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти»
  • Атестація педагогічних працівників
  • ЗНО/НМТ – 2025
  • Профорієнтаційні заходи центу
  • Профорієнтаційні заходи центу

Проведено поетапну кваліфікаційну атестацію з професії “Кухар”

  • Без рубрики

Здобувачі освіти  груп № 32,33 з професії: “Кухар, кондитер”  виконали пробні кваліфікаційні роботи з професійної кваліфікації: кухар – 4 розряду. Майстер виробничого навчання Людмила СТЕПАНІЩЕВА у презентації висвітлила здобутки груп за час навчання та проходження виробничої практики на підприємствах.

Кваліфікаційній комісії здобувачі освіти представили презентації та відео, розповіли технологію приготування своїх страв та виконали тести на відповідний рівень кваліфікації з професійно-теоретичної підготовки.

Всі здобувачі освіти отримали оцінки достатнього і високого рівнів,їм  присвоєно професійну кваліфікацію кухар 4-го розряду.

Керівники групи майстри в/н: Руслана ТІМАШЕВА і Людмила СТЕПАНІЩЕВА

23.11.2023 Jhon Doe 5

Post navigation

Трагедія в історії українського народу. 90 років досвіду пам’яті про Голодомор в Україні 1932-1933 років → ← Проведено бесіду “Правила безпеки з вибухонебезпечними предметами”
Червень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« Тра    

Останні новини

Вітаємо з Днем легкої промисловості

06.06.2025

Навчання за частковою кваліфікацією з професії : 7412 Кондитер

06.06.2025

WORK UP СХІД

03.06.2025

Молода людина року – 2025

23.05.2025

Засідання педагогічної ради

22.05.2025

Вступ онлайн на 2025/2026 н.р.

Slide Title 1

description

Slide Title 2

description

Slide Title 3

description

Slide Title 4

description

Ресурси
















Спам заблоковано

254 спам повідомлення заблоковано Akismet
facebook youtube instagram

Державний навчальний заклад

«Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області»

Контакти

Адреса: 61020, м. Харків, проспект Любові Малої,30
тел.: (057) 376 22 20;
+380637078758;   +380959336159

e-mail: 05537638@ukr.net