У Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти та сфери послуг» відбулося навчання кондитерів за частковою кваліфікацією. Це професійна підготовка, яка дозволяє опанувати окремі компетентності з професії «Кондитер» без повного проходження всієї освітньої програми.
Слухачі виконали пробні кваліфікаційні роботи за модулями (КНД3.2 – КНД3.5) «Оволодіння основами організації виробництва та обслуговування. Дотримання вимог охорони праці. Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього. Приготування без дріжджових видів тіста та виробів з нього. Приготування тістечок і тортів масового попиту».
Куратор групи – Наталія МОЛЧАНОВА.
Ми з гордістю можемо сказати – вони справжні професіонали! Наші майбутні майстри кондитерського мистецтва зробили ще один крок до своєї мрії! Кожен із них продемонстрував не лише технічні навички, а й творчий підхід до роботи. Ми впевнені, що талант та наполегливість приведуть їх до успіху!
Слухачі отримали сертифікати про оволодіння частковою кваліфікацією з професії 7412 Кондитер (КНД3.2 – КНД3.5)
Ділимось моментами цього важливого етапу.



