5 грудня 2019 на базі Харківського торговельно-економічного коледжу відбувся регіональний конкурс з кулінарного і кондитерського мистецтва «Битва титанів – 2019».
Учнями та майстрами виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер» виконана творча робота з пряничного тіста «Зима в Парижі» в категорії D2, яку представила на АРТ-КЛАСІ пряничних виробів учениця ІІІ курсу гр. 33 Ірина БЕРЕЖНА.
Судді міжнародного рівня, конкурсу: президент інтернаціональної кулінарії асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Capkic Якубян (Ізраїль) віце-президент, міжнародний координатор інтернаціональної кулінарії асоціації «Taste of Peace. Jerusalem» Мімоза Балла (Албанія), дали високу оцінку представленій роботі в даній номінації і присудили І місце