Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області" Меню сайту
  • Головна
    • Структура
    • Кадровий склад
    • Історія і символіка
    • Матеріально-технічна база
      • Майстерні та лабораторії
    • Звіти директора про виконання умов контракту
  • Абітурієнту
    • Вступ онлайн на 2025/2026 н.р.
    • Правила прийому
    • НАШІ ПРОФЕСІЇ
  • Здобувачам освіти
    • Розклад занять
    • Єдині педагогічні вимоги для здобувачів освіти
    • Виробнича практика
      • Болгарія
      • Графік виробничої практики
    • Графік проведення ДКА
    • Електронні ресурси
    • Безпека життєдіяльності
  • Дистанційне навчання
  • Профорієнтаційна робота
  • Виховна робота
    • Національно-патріотичне виховання
      • Нормативно-правові документи
      • Заходи 2023/2024 н.р.
      • Заходи за 2020/2023р.
    • Волонтерська діяльність
    • Соціально-психологічна служба
    • Робота з обдарованими здобувачами освіти
    • «WORLDSKILLS UKRAINE»
    • Учнівське самоврядування
    • Фізкультура та спорт
    • На допомогу викладачу
  • Діяльність закладу
    • План роботи закладу
    • Графік контролю за освітнім процесом
    • Методична робота
      • Методичний кабінет
      • Методичні комісії
      • Методична скарбничка
      • Досягнення педагогів
    • Навчально-виробнича робота
    • Підготовка до нового навчального року
    • Інноваційна діяльність закладу
    • Інноватика в сучасній освіті
    • Професійна освіта сьогодні, кар’єра завтра, успіх назавжди!
    • Вибір проектів підручників
    • Дуальна форма навчання
    • Освітні програми
  • Публічна інформація
    • Ліцензії
    • Статут
    • КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР
    • Графік прийому громадян
    • Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
    • Правила внутрішнього трудового розпорядку
    • Положення про призначення та виплати стипендій
  • Державні закупівлі
    • Кошторис 2025 р.
    • Кошторис 2024 р.
    • КОШТОРИС 2023 р.
    • Кошторис 2022 р.
    • Кошторис 2021 р.
    • Кошторис 2020 р.
    • Кошторис 2019 р.
    • Кошторис 2018 р.
    • Кошторис 2017 р.
  • Вакансії
  • Контактна інформація
  • Забезпечення якості освіти
  • «ПРОРИВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ»
  • Наші досягнення
  • Бібліотека
    • Регламентуючі документи
    • Інформаційна база
    • Електронні ресурси
    • Соціокультурна діяльність
    • Віртуальна галерея
    • Методичні рекомендації бібліотекарки
  • Навчально-практичний центр
    • Основна діяльність НПЦ
    • Публічна інформація НПЦ
    • Підвищення кваліфікації педагогів швейного напрямку
    • Навчання з часткової професійної кваліфікації
  • Експериментальна педагогічна діяльність
    • Експеримент всеукраїнського рівня за темою «Формування готовності майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності»
    • Експеримент регіонального рівня за темою: «Формування м’яких навичок (soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти»
  • Атестація педагогічних працівників
  • ЗНО/НМТ – 2025
  • Профорієнтаційні заходи центу
  • Профорієнтаційні заходи центу

Кулінарний батл для майбутніх кухарів

  • Без рубрики

Інтерактивні змагання по професіях, професійні батли регулярно проводяться в закладі освіти з метою підвищення рівня професійної майстерності та розвитку творчої активності здобувачів освіти,  сприянню підготовки їх до максимальної реалізації своїх знань, вмінь та навичок. А також з метою використання інтерактивних методів навчання для поліпшення якості підготовки фахівців відповідно до сучасних потреб ринку праці.

Цікаво та змістовно був проведений  в групі 2 з професії « Кухар- кондитер» кулінарний батл “Хто зверху?”

     Гра складалася з трьох раундів. Кожна команда по черзі вибирала питання на знання кухарської справи та  відповідала на них. Чим складніше було питання, тим більше балів отримувала команда. Учасники успішно впоралися з усіма завданнями.

         Хороші знання кулінарних секретів  показали всі учасники поєдинку і вибрати однозначного переможця не вийшло. Тож , перемогла дружба.

14.06.2021 Jhon Doe 53

Post navigation

Професійна освіта – вдалий початок успішної карьєри → ← Участь у модному показі FASHION DAY SUMMER
Серпень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« Лип    

Останні новини

Завершення успішного навчання слухачів гр. КНД-1(ЧК)

04.07.2025

Інформаційно-психологічна зустріч

30.06.2025

Поетапна кваліфікаційна атестація(ПКА)

27.06.2025

Вдосконалюємо фаховий рівень

27.06.2025

Лише лідер здатний виховати лідера

25.06.2025

Вступ онлайн на 2025/2026 н.р.

Slide Title 1

description

Slide Title 2

description

Slide Title 3

description

Slide Title 4

description

Ресурси
















Спам заблоковано

254 спам повідомлення заблоковано Akismet
facebook youtube instagram

Державний навчальний заклад

«Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області»

Контакти

Адреса: 61020, м. Харків, проспект Любові Малої,30
тел.: (057) 376 22 20;
+380637078758;   +380959336159

e-mail: 05537638@ukr.net