Кухар – це не просто професія, багато хто і цілком справедливо називають це мистецтвом. Перші кухарі з’явилися на землі без сумнівів з появою самого людства, інакше як можна пояснити, що ми все ще не померли з голоду. Більш того – прийом їжі для багатьох з нас досить приємне заняття.
Є у кухарів своє професійне свято, яке відзначається 20 жовтня. Долучилися до відзначення цього свята й кулінари – початківці- здобувачі освіти першого курсу з професії “Кухар; кондитер” . Вони взяли участь у кулінарному батлі, де проявили свої знання з професії.
Здобувачі освіти другого курсу , що оволодівають професіями смаку та насолоди, продемонстрували свою вправність в приготуванні пирогів та фаршированої курки.
Святкові заходи закінчились смачненьким частуванням витворів кулінарного мистецтва, створених власноруч!