З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти групи 22 з професії «Кухар ; кондитер» вийшли на виробничу практику на підприємства горомадського харчування міста Харкова та Харкіської області
Виробнича практика наближає юних кухарів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що здобувачі освіти під час проходження виробничої практики набувають соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості молодих спеціалістів в трудових колективах.
Після закінчення виробничої практики, здобувачі освіти продемонструють свої удосконаленні та закріпленні знання, уміння та навички під час відпрацювання кваліфікаційної пробної роботи.