В рамках експерименту регіонального рівня «Формування м’яких навичок майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти» було проведено круглий стіл «Кейс-метод – як технологія формування м’яких навичок (Soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників».
В.о. директора закладу Нечіпор С.В. ознайомила з кейс-методом, його основними елементами та видами, правилами створення, методичною метою застосування.
Педагоги обговорили доцільність використання кейс-методу для підготовки майбутніх кваліфікованих робітників.
Викладачі Шарикіна А.С., Біда А.Г. поділилися досвідом роботи з використання кейс-методу на уроках загальноосвітньої підготовки, майстер виробничого навчання Глущенко Л.В. – на уроках виробничого навчання з професії «Кухар; кондитер».