
11 березня 2025 року відбулось розширене засідання кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну ННІ «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна: зустріч із стейкхолдерами та обговорення проєктів освітньо-професійних програм:
- ОПП «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності А5;
- Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології);
- ОПП «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності А5.36;
- Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості).
Від закладу освіти взяла участь директор Світлана НЕЧІПОР. На засіданні були обговорені питання проблем розвитку вищої освіти за напрямками підготовки фахівців швейного та харчового напрямку. Стейкхолдери висловили пропозиції щодо вдосконалення освітніх програм. Загалом, усі присутні були об’єднані в питанні того, що практична підготовка – основа підготовки висококваліфікованого фахівця