Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області"

Державний навчальний заклад "Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області" Меню сайту
  • Головна
    • Структура
    • Кадровий склад
    • Історія і символіка
    • Матеріально-технічна база
      • Майстерні та лабораторії
    • Звіти директора про виконання умов контракту
  • Абітурієнту
    • Вступ онлайн на 2025/2026 н.р.
    • Правила прийому
    • НАШІ ПРОФЕСІЇ
  • Здобувачам освіти
    • Розклад занять
    • Єдині педагогічні вимоги для здобувачів освіти
    • Виробнича практика
      • Болгарія
      • Графік виробничої практики
    • Графік проведення ДКА
    • Електронні ресурси
    • Безпека життєдіяльності
  • Дистанційне навчання
  • Профорієнтаційна робота
  • Виховна робота
    • Національно-патріотичне виховання
      • Нормативно-правові документи
      • Заходи 2025/2026 н.р.
      • Заходи 2024/2025 н.р.
      • Заходи 2023/2024 н.р.
      • Заходи 2020/2023р.
    • Волонтерська діяльність
    • Соціально-психологічна служба
    • Робота з обдарованими здобувачами освіти
    • «WORLDSKILLS UKRAINE»
    • Учнівське самоврядування
    • Фізкультура та спорт
    • На допомогу викладачу
  • Діяльність закладу
    • План роботи закладу
    • Графік контролю за освітнім процесом
    • Методична робота
      • Методичний кабінет
      • Методичні комісії
      • Методична скарбничка
      • Досягнення педагогів
    • Навчально-виробнича робота
    • Інноваційна діяльність закладу
    • Інноватика в сучасній освіті
    • Професійна освіта сьогодні, кар’єра завтра, успіх назавжди!
    • Освітні програми
  • Публічна інформація
    • Ліцензії
    • Статут
    • КОЛЕКТИВНИЙ ДОГОВІР
    • Графік прийому громадян
    • Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
    • Правила внутрішнього трудового розпорядку
    • Положення про призначення та виплати стипендій
  • Державні закупівлі
    • Кошторис 2025 р.
    • Кошторис 2024 р.
    • КОШТОРИС 2023 р.
    • Кошторис 2022 р.
    • Кошторис 2021 р.
    • Кошторис 2020 р.
    • Кошторис 2019 р.
    • Кошторис 2018 р.
    • Кошторис 2017 р.
  • Вакансії
  • Контактна інформація
  • Забезпечення якості освіти
  • «ПРОРИВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ»
  • Наші досягнення
  • Бібліотека
  • Навчально-практичний центр
    • Основна діяльність НПЦ
    • Публічна інформація НПЦ
    • Підвищення кваліфікації педагогів швейного напрямку
    • Навчання з часткової професійної кваліфікації
  • Експериментальна педагогічна діяльність
    • Експеримент всеукраїнського рівня за темою «Формування готовності майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності»
    • Експеримент регіонального рівня за темою: «Формування м’яких навичок (soft skills) майбутніх кваліфікованих робітників в освітньому середовищі закладу професійної (професійно-технічної) освіти»
  • Атестація педагогічних працівників
  • ЗНО/НМТ – 2025

Навчання за частковою кваліфікацією з професії : 7412 Кондитер

  • Без рубрики

        У Державному навчальному закладі «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» відбувається навчання кондитерів за частковою кваліфікацією — це професійна підготовка, яка дозволяє опанувати окремі компетентності з професії «Кондитер» без повного проходження всієї освітньої програми. Виробниче навчання проводиться у лабораторії кондитерів з майстром виробничого навчання: Наталією МОЛЧАНОВОЮ. Теоретична частина навчання проводиться он-лайн.

         Навчання особливо актуально для:

  • дорослих, які хочуть змінити професію;
  • людей без спеціальної освіти, але з бажанням працювати у сфері харчування;
  • працівників, які хочуть підвищити свою кваліфікацію або здобути нову спеціалізацію;
  • внутрішньо переміщених осіб, ветеранів, безробітних (часто такі програми фінансуються державою чи міжнародними фондами).

        Що входить у програму навчання за частковою кваліфікацією «Кондитер»:

1.Основи кондитерського мистецтва:

  • Санітарія та гігієна на кухні;
  • Ознайомлення з кондитерським підприємством та його структурою;
  • Робота з кухонним обладнанням;
  • Основи безпеки праці.

2. Практичні навички:

  • Приготування дріжджових видів тіста (булочки, піца, рулети, рогалики, сіна бони, пиріжки, хачапурі і ін.) 
  • Приготування простих видів тіста (бісквіт, пісочне, листкове, пряничне);
  • Випікання кондитерських виробів (пряники, печиво, кекси, тістечка);
  • Оформлення виробів: креми, глазур, декор;
  • Основи роботи з шоколадом, мастикою тощо.

3. Організація праці:

  • Планування роботи;
  • Облік витрат;
  • Основи ведення малого бізнесу (у деяких програмах)

         Форма навчання: вечірня, змішана.

        Термін навчання: 1,2 місяці (6 тижнів)

         Документ по завершенню:

        Після завершення слухач отримує сертифікат про здобуття часткової кваліфікації, який дозволяє працевлаштування або відкриття власної справи.

06.06.2025 Jhon Doe 12

Post navigation

Вітаємо з Днем легкої промисловості → ← WORK UP СХІД
Грудень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« Лис    

Останні новини

Вдосконалюємо компетентність з професії «Кравець; закрійник»

04.12.2025

Кар’єрний навігатор

02.12.2025

Мужність і відвага крізь покоління!

01.12.2025

Інтеграція теорії та практики: міжпредметний підхід у професійній освіті

27.11.2025

Профорієнтаційний клуб продовжує свою яскраву подорож!

25.11.2025

Вступ онлайн на 2026/2027 н.р.

Slide Title 1

description

Slide Title 2

description

Slide Title 3

description

Slide Title 4

description

Ресурси
















Спам заблоковано

254 спам повідомлення заблоковано Akismet
facebook youtube instagram

Державний навчальний заклад

«Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області»

Контакти

Адреса: 61020, м. Харків, проспект Любові Малої,30
тел.: (057) 376 22 20;
+380637078758;   +380959336159

e-mail: 05537638@ukr.net