12.03.2025 проведено виховний захід: «Кухня народів Італії: страви, традиції, особливості».
Захід підготував Дмитро ПАНЧЕНКО, майстер виробничого навчання.
Під час заходу педагогічні працівники та здобувачі освіти гр.2, 22, 31 з професії «Кухар; кондитер» дізналися про кухню народів Італії, страви та традиції.
Італійську кухню вважають родоначальницею високого гастрономічного мистецтва. Можна з упевненістю сказати, що італійська кухня і культура йдуть поряд. Для італійців їжа – це не просто джерело живлення, необхідне для життя. Їжа, так само як і мистецтво, і архітектура і багато іншого, є невід’ємною частиною історії. Кухня італійців визначає цю націю. Традиційні страви італійської кухні користуються популярністю у всіх куточках земної кулі.
Ніде Вам не вдасться спробувати таку смачну і соковиту піцу, як в Італії!